Es farà els dies 2 i 9 de novembre

La sessió vol facilitar estratègies per eliminar prejudicis sobre la diversitat cultural

Combatre els rumors sobre les persones nouvingudes és el principal objectiu d’un taller formatiu que el Consell Comarcal del Bages adreça especialment a professionals de l’àmbit social. El curs, gratuït, es farà els dies 2 i 9 de novembre als matins i cal reservar plaça a través del correu ninbm@ccbages.cat o al telèfon 93 693 03 78.

El curs està orientat a oferir eines i a preparar les persones assistents perquè siguin capaces de dissenyar estratègies antirumors que contribueixin a desmuntar els prejudicis sobre la diversitat cultural. Prioritàriament el curs s’adreça a professionals del camp social que treballin al Consell Comarcal del Bages, a Serveis Socials municipals, a àrees de Dona,  Igualtat, Immigració, Ciutadania, Acollida, Joventut, Ensenyament, etc.

El taller, de caire pràctic i participatiu, tractarà temes com la immigració avui a Catalunya, estereotips, prejudicis i rumors, definicions, origen, funcions i conseqüències, principals rumors sobre immigració, estratègies per desmuntar els estereotips, bones pràctiques, etc. L’objectiu és aportar eines per comprendre el funcionament dels estereotips, els prejudicis i els rumors, compartir experiències i identificar els principals rumors que circulen actualment sobre les persones immigrades.

La inscripció està oberta fins al proper dilluns 17 d’octubre. El curs durarà 10 hores, que es faran de 10 del matí a 3 del migdia, els dimecres 2 i 9 de novembre, a la seu del Consell Comarcal del Bages, a Manresa.

2017-01-30T09:13:18+00:00 dijous, 6 d'octubre de 2016|