La sessió es farà el dilluns 15 de maig al matí

El Consell Comarcal del Bages, amb la col·laboració de la Diputació i la Cambra de comerç de Barcelona, oferirà el dilluns 15 de maig el taller “Creació i comercialització de productes turístics” en el qual es donaran eines per  atraure els turistes de mercats potencials específics i crear una imatge positiva del nostre recurs turístic. La sessió, que és gratuïta i es farà a la seu del Consell, està dirigida a professionals d’empreses privades i entitats públiques de tots el àmbits del sector turístic: allotjaments, restauració, atraccions, centres de visitants, etc..

En el taller s’ajudarà a entendre quins són els elements que fan que el turista esculli un destí i no un altre, quines facilitats podem oferir als visitants perquè ens escullin a  nosaltres, la importància dels accessos perquè un turista arribi a una destinació o comprendre les necessitats dels consumidors i la identificació dels grups homogenis d’un producte turístic.

El taller repassarà la legislació en l’àmbit turístic, orientació estratègica dels productes, relació amb proveïdors, creació dels paquets turístics, diferents tipus de comercialització, campanyes de comunicació, administracions que poden donar-nos suport i acompanyament,  estudi del retorn econòmic, principi de la valoració econòmica dels paquets turístics, etc.

La sessió es farà el dilluns 15 de maig de 9.30h a 13.30h a la seu del Consell Comarcal del Bages (Muralla Sant Domènec, 24), amb el suport de la Diputació de Barcelona i és gratuïta però cal confirmar la vostra assistència mitjançant aquest formulari online.

2017-04-25T13:57:12+00:00 dilluns, 24 d'abril de 2017|