Es faran el divendres 16 de desembre al matí, i cal inscriure’s prèviament

El Rebost del Bages, del Consell Comarcal del Bages, i la Diputació de Barcelona, en el marc de la Xarxa Productes de la Terra,  oferiran una doble jornada formativa gratuïta sobre la innovació i les associacions en el sector agroalimentari. Les sessions tindran lloc el divendres 16 de desembre al matí, a la seu del Consell.

Entre 2/4 de 10 i les 11, es durà a terme la primera sessió que, amb el títol “Innovació integral del camp a taula”, vol apropar els assistents al món de la innovació de manera fàcil i a l’abast de tothom. Es donaran claus per introduir innovacions que portin a fer un millor producte, ser més eficient i vendre més. Es parlarà d’innovació des de la mirada d’un cuiner, es farà una proposta de procés senzill i es donaran exemples d’innovació al camp, per part de pagesos, elaboradors i venedors. El taller anirà a càrrec de la Fundació Alícia.

La segona sessió, entre 2/4 de 12 i la 1 del migdia, se centrarà en el paper de les associacions de productors agroalimentaris. Serà una xerrada inspiradora sobre el paper de les associacions de productors i elaboradors agroalimentaris, com el Rebost del Bages, i anirà a càrrec de Raiels. L’objectiu és sensibilitzar sobre la importància de la implicació de les associacions en els plans de  dinamització del sector, i debatre sobre les oportunitats i beneficis de formar part  d’una associació.

L’assistència a les jornades és gratuïta, però les places són limitades i cal inscriure’s prèviament a través d’aquest formulari: http://ow.ly/K8zR306dZA4

 

2017-01-30T09:13:08+00:00 dilluns, 5 de desembre de 2016|