L’Auditori Plana de l’Om de Manresa acull aquesta proposta el proper dimarts 24 d’octubre, a partir de les 18 hores. Per formalitzar les inscripcions, podeu consultar aquest enllaç.

Aquest cicle de conferències dóna el tret de sortida a ‘Bages Educa’, un projecte de l’Àrea d’Educació del Consell Comarcal que té com a objectiu contribuir a la millora de l’educació d’infants i joves de la comarca del Bages.

El Consell Comarcal del Bages posa en marxa una iniciativa que té com a objectius contribuir a la millora de l’educació d’infants i joves del territori i facilitar eines vàlides a la comunitat educativa i a les famílies per al procés d’aprenentatge. Amb el nom de ‘Bages Educa’, aquest projecte inicia la seva trajectòria amb un cicle de conferències dirigides als professionals del sector, les famílies i la ciutadania en general. L’Auditori Plana de l’Om de Manresa serà l’escenari que acollirà el proper dimarts 24 d’octubre, a partir de les 18 hores, una sèrie d’intervencions en format flash talks: xerrades curtes, dinàmiques i divulgatives. La consellera de l’Àrea d’Educació, Èlia Tortolero, manifesta que “el projecte Bages Educa neix amb la voluntat de facilitar instruments que promoguin la cohesió del món educatiu mitjançant activitats transversals que afavoreixin la construcció d’una societat inclusiva, justa i integradora”.

Diversos professionals de la pedagogia i l’ensenyament faran intervencions breus per explicar, en primera persona, algunes experiències, casos i exemples que evidenciïn la importància del procés d’aprenentatge en infants i joves. L’il·lustrador Joan Turu, autor també del recurs gràfic que dóna títol i imatge a la jornada, obrirà el cicle a les 18:10 hores amb la seva intervenció “Si no et transforma no és aprenentatge”. Tot seguit, la periodista Noemí Zomeño exposarà, a les 18:30 hores, la conferència “Quan els mestres són els teus fills”. El comunicador i formador Enric Bastardas, a les 18:50 hores, farà la xerrada “12 mesos, 12 aprenentatges”. Per últim, Maria Jesús Comellas, doctora en psicologia, professora emèrita de la UAB i mestra de llarga durada, tancarà el cicle amb “Aprendre avui: mitges veritats i moltes falsedats”. En acabat, s’oferirà un petit refrigeri als assistents i hi haurà un espai obert de diàleg amb els i les conferenciants. Per a més detalls i formalitzar les inscripcions, podeu consultar aquest enllaç.

El Consell Comarcal del Bages anima tots els professionals de l’ensenyament, pares, mares o tutors a participar en una jornada que facilitarà eines i coneixements en l’àmbit educatiu i que servirà com a punt de partida del projecte Bages Educa.

2017-10-11T12:31:15+00:00dimecres, 11 d'octubre de 2017|