Tindrà lloc divendres i compta amb la col•laboració de la Generalitat i Bages per a tothom

El Consell Comarcal del Bages ha organitzat la jornada “De la immigració a la ciutadania: l’acollida en el context actual”, adreçada a alcaldes, regidors, tècnics i entitats socials, per tractar sobre el desplegament de la llei d’acollida i intercanviar experiències amb d’altres territoris. La sessió tindrà lloc el proper divendres a partir de les 10 del matí.

S’iniciarà amb la benvinguda, a càrrec d’Albert Marañón, conseller comarcal d’Acció social i Ciutadania. A ¼ d’11 hi haurà la primera ponència, a càrrec de Ferran Rofín, tècnic d’immigració del Consell Comarcal del Bages, que tractarà sobre la immigració al Bages. Després intervindrà Xavier Casademont, professor associat de la Universitat de Girona, que parlarà sobre les noves prioritats per a un nou escenari migratori. El desplegament de la llei d’acollida serà explicat per Orland Cardona, Cap de l’àrea de relacions interdepartamentals i participació de la Direcció general per a la immigració.

A la jornada també hi intervindrà Anahí de Febrer, coordinadora de l’Àrea de Ciutadania i Convivència del Consell Comarcal de l’Anoia, per explicar l’experiència d’acollida a la seva comarca. I, finalment, el Consorci de Normalització Lingüística del Bages explicarà com funciona, amb la participació de la seva directora, Núria Brugarolas.

2017-01-30T09:13:40+00:00 dimarts, 6 d'octubre de 2015|