Tots els partits amb representació al ple del Consell Comarcal rebutgen els fets dels darrers dies en què tres joves han estat agredits a Berga i Barcelona

El Consell Comarcal del Bages fa pública la seva enèrgica condemna a les agressions homòfobes d’aquest cap de setmana a tres joves a Berga i Barcelona. El Consell se suma a les nombroses institucions i personalitats que condemnen els actes violents d’aquestes darreres hores i expressen la seva solidaritat amb les víctimes. Totes les forces polítiques amb representació al ple del Consell Comarcal subscriuen la condemna i posen de manifest la necessitat de denunciar qualsevol tipus d’agressió per qüestions d’orientació sexual i d’identitat de gènere.

Treball intens

Amb l’objectiu d’evitar aquest tipus de conductes, el Consell Comarcal del Bages porta a terme nombroses accions per lluitar justament contra la discriminació per raó d’orientació sexual i identitat de gènere. Aquestes mesures es van presentar el passat febrer en el marc de la constitició de la Taula comarcal de polítiques LGTBI del Bages impulsada pel Consell  i l’Ajuntament de Manresa. El Consell programa la maleta de contes, en què es tracta la diversitat sexual, promou diferents tallers a secundària i impulsa el Pla d’Igualtat de Gènere comarcal, entre d’altres iniciatives. El Consell Comarcal impulsa aquest conjunt de polítiques amb la voluntat de desplegar i aplicar la llei 11/2014 per garantir els drets de les persones LGTBI i per erradicar l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia.

2017-03-14T12:59:55+00:00 dimarts, 14 de març de 2017|