El Consell Comarcal del Bages expressa la seva solidaritat amb les víctimes i els seus familiars un any després dels atemptats a Barcelona i Cambrils i agraeix la tasca dels cossos i forces de seguretat i dels professionals mèdics

En motiu de la commemoració del primer aniversari dels atemptats terroristes a Barcelona i Cambrils, el Consell Comarcal del Bages vol expressar el seu condol i suport a les víctimes i els seus familiars, a la vegada que condemna aquests fets tan tràgics que van colpir al conjunt de la societat catalana. Els treballadors i treballadores del Consell, així com les i els responsables polítics, han realitzat una aturada el 17 d’agost com a mostra de rebuig als atemptats. A més, les banderes de l’edifici han onejat a mig pal.

El Consell considera que el terrorisme i la intolerància s’han de combatre des de la unitat de les forces polítiques i de la ciutadania. Els valors de la igualtat, la solidaritat i la cohesió són pilars fonamentals de la nostre societat que mai cap persona ni organització podran malmetre. El Bages és un exemple d’èxit d’acollida, integració i convivència multicultural del qual ens sentim orgullosos i treballarem per mantenir.

De la mateixa manera, el Consell també s’enorgulleix de la tasca de les forces i cossos de seguretat, que davant d’una situació excepcionalment complicada varen realitzar un esforç admirable. Policia, bombers, professionals de l’atenció sanitària… van oferir un servei públic digne d’un país democràtic avançat com és Catalunya.

Amb tot, el Consell Comarcal del Bages reitera la seva solidaritat amb les víctimes del terrorisme i referma el seu compromís amb la pau, la solidaritat, la cohesió i la llibertat.