El Bages: Territori d’oportunitats empresarials

invest

Responsable del servei:
Isabel Ledesma Fernandez

Contacte:
Tel: 93 693 03 83
Correu-e: peconomica@ccbages.cat

Horari:
De 8.00 a 15.00 h. (de dilluns a divendres)
De 15.30 a 18.00 h. (dilluns)

El Consell Comarcal del Bages des de l’Àrea de Desenvolupament Comarcal, treballa amb l’objectiu de fomentar l’ocupació, el desenvolupament econòmic de la comarca i dóna suport als ajuntaments en la promoció de les empreses i la gestió dels polígons industrials. Porta a terme els projectes d’una manera coordinada amb les administracions locals i els agents socioeconòmics del Bages i en col·laboració amb altres comarques.

El Consell Comarcal del Bages, amb la col·laboració de les principals entitats integrants del Pacte Territorial del Bages, ha impulsat un web, un catàleg en paper i un vídeo com a eines promocionals de la comarca per atraure inversions i noves empreses. El lema principal de la campanya és EL BAGES: TERRITORI D’OPORTUNITATS EMPRESARIALS.

L’objectiu és suavitzar l’impacte de la crisi i dirigir el territori cap a la recuperació econòmica, a través de missatges en positiu que reforcen idees com les oportunitats que genera la comarca per la seva centralitat, gran oferta de terrenys industrials de qualitat, personal qualificat, caràcter emprenedor i un equilibri entre el món urbà i el medi rural.

Més informació: www.investinbages.cat