Comunicació 2017-01-30T09:12:58+00:00

Comunicació

El servei neix com a resposta a les necessitats de comunicació de totes les àrees de l’ens comarcal, amb la finalitat d’establir una estratègia i unificar un concepte a seguir. S’estableix un concepte transversal que va des de la comunicació interna de les àrees, passant per l’estratègia política, fins al ciutadà.

La finalitat d’aquesta àrea és garantir una presència constant de la institució als mitjans de comunicació i donar-la a conèixer a la ciutadania.

Els serveis que s’ofereixen des d’aquesta àrea són:

  • Definició i implementació de les estratègies de comunicació del Consell Comarcal del Bages: estratègia conjunta del Consell i estratègies concretes de cada un dels programes.
  • Disseny i coordinació de tot el material que s’edita de cada una de les àrees del Consell Comarcal.
  • Comunicació interna.
  • Comunicació externa.
  • Convocatòries de premsa, notes de premsa i difusió de tot allò que es projecta des de l’ens comarcal.
  • Protocol d’actes, esdeveniments i altres.
  • Gestió de l’arxiu de notes de premsa i gràfic.

Responsable del servei:
Montserrat Ramos Sedano
Tel: 936930397
presidencia@ccbages.cat

Horari:
De 8.00 a 15.00 h. (de dilluns a divendres)
De 15.30 a 18.00 h. (dilluns a excepció del període comprés entre el 15 de juny i el 15 de setembre)

Facebook

El Consell Comarcal del Bages acull dimecres una formació organitzada per l’Associació Catalana de Municipis | ACM dirigida a càrrecs electes amb l'objectiu de difondre la nova Llei de Contractes del sector públic. #ContractacióPública

▶️ Més informació: bit.ly/2C9Tdj1
... See MoreSee Less
View on Facebook
Setmana de presentacions del #BagesTractamBé! En una sessió que va comptar amb l'assistència de la regidora de l'Ajuntament de Sant Feliu Sasserra Núria Obradors i la treballadora social, una vintena de persones grans i responsables de diferents comerços del municipi van poder conèixer el desplegament d'aquesta iniciativa. De la seva banda, l'Ajuntament de Balsareny també va presentar el #BagesTractamBé en una trobada que va comptar amb la presència de la regidora Maria Neus Orriols, veïns, veïnes i representants d'entitats.
👉 La campanya: bit.ly/2E7GzBA
... See MoreSee Less
View on Facebook
Des de la Biblioteca d'Artés comenten que l'exposició 'Bosc de Contes' està agradant molt als nens i nenes del municipi! Des del Consell Comarcal del Bages continuem treballant per ajudar a construir una societat més igualitària. ... See MoreSee Less
View on Facebook
.