Comunicació 2017-01-30T09:12:58+00:00

Comunicació

El servei neix com a resposta a les necessitats de comunicació de totes les àrees de l’ens comarcal, amb la finalitat d’establir una estratègia i unificar un concepte a seguir. S’estableix un concepte transversal que va des de la comunicació interna de les àrees, passant per l’estratègia política, fins al ciutadà.

La finalitat d’aquesta àrea és garantir una presència constant de la institució als mitjans de comunicació i donar-la a conèixer a la ciutadania.

Els serveis que s’ofereixen des d’aquesta àrea són:

  • Definició i implementació de les estratègies de comunicació del Consell Comarcal del Bages: estratègia conjunta del Consell i estratègies concretes de cada un dels programes.
  • Disseny i coordinació de tot el material que s’edita de cada una de les àrees del Consell Comarcal.
  • Comunicació interna.
  • Comunicació externa.
  • Convocatòries de premsa, notes de premsa i difusió de tot allò que es projecta des de l’ens comarcal.
  • Protocol d’actes, esdeveniments i altres.
  • Gestió de l’arxiu de notes de premsa i gràfic.

Responsable del servei:
Montserrat Ramos Sedano
Tel: 936930397
presidencia@ccbages.cat

Horari:
De 8.00 a 15.00 h. (de dilluns a divendres)
De 15.30 a 18.00 h. (dilluns a excepció del període comprés entre el 15 de juny i el 15 de setembre)

Facebook

L'Equip d'Atenció a la Infància i l'Adolescència de Bages-Berguedà organitza una exposició per commemorar el seu 20è aniversari. No us perdeu l'acte d'inauguració!
📅 Dimarts 21 de novembre, a les 18 hores.
❗ Acte obert al públic.
... See MoreSee Less
View on Facebook
📸 Coincidint amb el Dia Mundial dels Drets dels #Infants, el Teatre Auditori Agustí Soler i Mas de Navarcles ha acollit aquest matí la ‘II Jornada d’Infància i Adolescència en risc social al Bages: la importància del treball en xarxa’. La sessió tenia com a objectiu planificar i compartir experiències que promoguin el benestar dels infants i adolescents en situació de risc d’exclusió social amb la voluntat de contribuir a la millora de les seves condicions de vida i el seu benestar psico-social#DretsInfants #DretalLleure ... See MoreSee Less
View on Facebook
Ens veiem demà en l'acte d'inauguració de l'exposició '20 anys treballant per la protecció a la infància i l'adolescència. Una mirada a través de l'objectiu'!
❗ Acte obert al públic.
📅 Dimarts 21 de novembre, a les 18 hores.
📍 Espai Plana de l'Om (Plana de l'Om, 5, Manresa).
... See MoreSee Less
View on Facebook
.