Servei de Cartografia2018-01-24T14:07:36+00:00

Cartografia

La Unitat Cartogràfica de l’Àrea de Territori i Medi Ambient va néixer l’any 1991 amb l’objectiu de ser una eina de suport a la gestió dels diferents projectes dels Consell Comarcal. Actualment la unitat disposa de molta informació cartogràfica elaborada al llarg dels anys, així com de la cartografia bàsica de referència de l’Institut Cartogràfic de Catalunya (ICC)  i cartografia temàtica d’altres administracions catalanes.

Mitjançant programari informàtic específic, la Unitat Cartogràfica produeix cartografia per  a  l’Àrea de Territori i Medi Ambient i per a altres àrees del Consell Comarcal, com la de Turisme i Promoció Econòmica.

Cartografia disponible: Usos del sòl, hàbitats, espais naturals, inventaris de masies, hidrants i punts d’aigua, camins i pistes forestals, recursos turístics, zones inundables…

Podeu consultar part de la cartografia disponible al nostre: visor cartogràfic

També es posa a disposició de la ciutadania diversos productes cartogràfics, ja siguin els productes publicats per l’Institut Cartogràfic de Catalunya, com cartografia d’àmbit comarcal com el mapa de pistes i camins, el mapa d’incendis forestals, el d’hàbitats naturals o una col·lecció de mapes temàtics muts per a ús escolar.

Podeu baixar-vos el catàleg de productes comercialitzats aquí: CATALEG-2013

Podeu baixar-vos el model del sol·licitud aquí:  Model de sol·licitud

Per a fer una sol·licitud o per obtenir mes informació podeu dirigir-vos al següent correu electrònic:  mediamb@ccbages.cat

Telèfon de contacte:  93 693 03 75

Responsable del servei:

Noemí Fosas Ferrer

Contacte:
Tel: 936930375
Tel2: 936930350

Correu-e: mediamb@ccbages.cat

Horari:
De dilluns a divendres de 8:00 a 14:00 h.

Mapes publicats a INSTAMAP:

M1- Nous límits comarcals