180 persones, entre delegats i professors acompanyants, han participat a la 30a Trobada de delegats de secundària del Bages, en representació de 22 centres de la comarca. La trobada de delegats, organitzada pel Consell Comarcal del Bages, s’ha dut a terme al centre cultural La Creueta, de Navarcles. Durant la jornada, els joves han treballat diferents dinàmiques per tal de millorar les seves competències a l’hora d’exercir les tasques de delegats i delegades a la seva classes.

A més, la trobada serveix per compartit experiències entre els diferents centres  participants i posar en comú tasques, valors i estratègies. Aquestes reunions, amb periodicitat anual, són un fòrum per conèixer recursos municipals adreçats a  joves que els permetran posar en pràctica les seves idees.

La 30a Trobada de delegats ha comptat amb la col·laboració dels alumnes i professors del cicle formatiu d’Animació Sociocultural i Turisme de l’institut Guillem Catà, i els professionals de joventut de diferents municipis del Bages.

La inauguració de l’acte ha anat a càrrec de la regidora de Joventut de l’Ajuntament de Navarcles, Clara Puig. I la cloenda ha estat presidida pel director general de Joventut de la Generalitat, Toni Reig, i la consellera comarcal d’Ensenyament, Cultura, Joventut i Esports del Consell Comarcal del Bages, Èlia Tortolero.

2017-01-30T09:13:33+00:00 divendres, 27 de novembre de 2015|