Projecte RUBIK 3 – Convocatòria 2017
Servei d’Intermediació en Deutes de l’Habitatge
Processos de selecció de personal (3 actius)

Agenda

There are no upcoming events at this time.

Consells davant l’onada de fred

Consells davant nevades i glaçades

Facebook

Aquest matí hem presentat la Diagnosi de l’envelliment al Bages, elaborada amb la participació de gairebé 140 persones, entre gent gran i professionals. A partir de grups de debat, entrevistes en profunditat i observació de tallers en què participava la gent gran, el document recull l’opinió d’aquest col·lectiu, les seves demandes i preocupacions, identifica la xarxa d’equipaments i serveis que té a la seva disposició i proposa les polítiques d’envelliment per als propers anys.
L'acte d'avui ha estat emotiu, amb tocs divertits, reivindicatius i molta informació per reflexionar. Quatre persones grans han explicat, en una sala plena a vessar, com es viu al Bages si ets gran, quines coses es podrien millorar i quines propostes fan. I, d'entre totes les reflexions i frases del matí, una que ha fet riure tot el públic: "Més talladets i menys pastilles". Queda dit! :)
... See MoreSee Less
View on Facebook
.

Serveis electrònics

Govern obert i transparència

Perfil del contractant

Catàleg de tràmits i procediments

Visita el Geoparc de la Catalunya Central

  • Singularitats excepcionals com les Coves del Toll i les Coves del Salnitre o els relleus actuals dels antics deltes de Montserrat i Sant Llorenç de Munt, dos Parcs Naturals de peculiar paisatge.
  • La Conca Potàssica Catalana, que és un exemple de rellevància mundial de la sedimentació de roques evaporítiques marines, amb minerals com l’halita (sal comú) i silvita (potassa), formades fa uns 37 milions d’anys en un context tectònic espectacular: l’aixecament dels Pirineus.
  • Un museu de geologia que va més enllà d’un museu clàssic, ja que a part de mostrar col·leccions representatives de minerals, roques i fòssils, s’hi ensenyen les utilitats que tenen aquests materials geològics per les persones.
  • 46 punts d’interès geològic i miner
  • Un ampli teixit empresarial dedicat directa o molt estretament amb el turisme amb més de 400 empreses

Directori de webs

Adjunts