Presentació 2018-03-15T11:52:09+00:00

Tot preparat per a la XI Trobada de Dones del Bages!

dimecres, 25 d'abril de 2018|0 Comments

RECOMANACIONS DE L’OFICINA DEL CONSUMIDOR
Processos de selecció de personal (2 actius)
CONSELLS EN CAS D’ONADA DE FRED
CONSELLS EN CAS DE NEVADES O GLAÇADES
INFORMACIÓ PER ALS CONDUCTORS DAVANT LES NEVADES

Agenda

Facebook

El conseller Eloi Hernàndez va assistir aquest dimecres a la presentació del llibre ‘Treballs de recerca d’alumnes de batxillerat del Bages i del Moianès. Curs 2017-2018’, una publicació en què el Consell Comarcal del Bages hi col·labora conjuntament amb la UManresa-FUB. ... See MoreSee Less
View on Facebook
🎥 Noves gravacions a #Artés i #Sallent! Els Consells d'Infants del Bages continuen filmant escenes per fomentar el bon tracte i els valors positius cap a tots els col·lectius, especialment cap a persones grans i infants, com a mètode de prevenció i sensibilització. #BagesTractamBé
👉 Més detalls: bit.ly/2GZTGTY
... See MoreSee Less
View on Facebook
La Diputació de Barcelona presenta el desplegament de fibra òptica als municipis del #Bages per la Xarxa Local de Carreteres.

▶️ Més informació: bit.ly/2Htj2ct
... See MoreSee Less
View on Facebook
.

Serveis electrònics

Govern obert i transparència

Perfil del contractant

Catàleg de tràmits i procediments

Visita el Geoparc de la Catalunya Central

  • Singularitats excepcionals com les Coves del Toll i les Coves del Salnitre o els relleus actuals dels antics deltes de Montserrat i Sant Llorenç de Munt, dos Parcs Naturals de peculiar paisatge.
  • La Conca Potàssica Catalana, que és un exemple de rellevància mundial de la sedimentació de roques evaporítiques marines, amb minerals com l’halita (sal comú) i silvita (potassa), formades fa uns 37 milions d’anys en un context tectònic espectacular: l’aixecament dels Pirineus.
  • Un museu de geologia que va més enllà d’un museu clàssic, ja que a part de mostrar col·leccions representatives de minerals, roques i fòssils, s’hi ensenyen les utilitats que tenen aquests materials geològics per les persones.
  • 46 punts d’interès geològic i miner
  • Un ampli teixit empresarial dedicat directa o molt estretament amb el turisme amb més de 400 empreses

Directori de webs