L’Escola Puigsoler de Sant Vicenç de Castellet ha estat l’escenari d’aquesta trobada on les assistents han realitzat diversos tallers d’apoderament, autoestima i manualitats. Les 80 dones participants han valorat molt positivament l’experiència i ja esperen la del proper any

La XI Trobada de Dones del Bages va celebrar l’onzena edició amb èxit de participació. Un total de 80 dones d’entre 34 i 82 anys vingudes de Sant Vicenç de Castellet, Castellbell i el Vilar, El Pont de Vilomara, Manresa, Súria, Sallent, Sant Mateu de Bages i Cardona es van reunir per realitzar diverses activitats amb l’apoderament femení com a fil conductor. La jornada, organitzada pel Servei d’Informació i Atenció a la Dona (SIAD) del Consell Comarcal, té l’objectiu d’afavorir la interacció, la coordinació i la construcció de xarxes i millorar l’entramat associatiu femení. Segons l’organització les participants es van mostrar molt satisfetes pel conjunt d’activitats realitzades, i van mostrar la seva predisposició a participar en la dotzena edició de la Trobada.

L’acte es va celebrar a l’Escola Puigsoler de Sant Vicenç de Castellet, i va comptar amb la participació del president del Consell Comarcal, Agustí Comas, i del conseller de l’àrea d’Acció Social i Ciutadania, Albert Marañón, els quals van agrair la participació i van remarcar la importància de l’esdeveniment. Comas va explicar a les assistents que «la Trobada de Dones és un espai imprescindible per reivindicar que la societat i les institucions han de treballar cap a la igualtat real entre dones i homes, i des del Consell n’estem plenament compromesos». En l’acte també hi van participar l’alcalde de Sant Vicenç de Castellet, Joan Torres Pérez, i la regidora de la Dona, Esther Sánchez Millan.

Les participants, d’orígens diversos, van participar conjuntament en tallers de manualitats, d’autoestima i redescobriment del propi cos, de bricolatge, d’apoderament femení i de salut. A més, van gaudir d’un espectacle teatral d’humor i improvisació en clau de gènere, a càrrec d’ImproBarcelona. Les dones van valorar molt positivament tots els aspectes de la Trobada, tals com l’organització, l’espai, el contingut dels tallers i l’activitat final.

La Trobada de Dones del Bages és un esdeveniment que, a més d’iniciativa del Consell Comarcal, compta amb la col·laboració de l’Institut Català de les Dones de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i enguany de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet.

2018-05-07T15:32:42+00:00 dilluns, 7 de maig de 2018|