El programa PIT, de la Diputació i gestionat pel Consell Comarcal, es va estrenar l’any passat amb 27 adhesions al Bages

Després que l’any passat 27 establiments de la comarca del Bages rebessin per primera vegada l’acreditació com a Punts d’Informació Turística del Bages en el marc del programa PIT -de la Diputació de Barcelona i gestionat des del Consell Comarcal del Bages-, enguany ja són 23 nous establiments i serveis que ha començat la formació d’aquest projecte per poder-se acreditar d’aquí a uns mesos.

Els 23 nous inscrits són activitats turístiques (cellers, empreses de guiatge, activitats), Ajuntaments, biblioteques i llibreries, oficines de turisme i restaurants i allotjaments. Recentment s’ha fet  la primera sessió de formació del programa PIT i dels centres col·laboradors del Geoparc en què es va donar informació sobre el PIT i el seu desplegament, sobre el Geoparc Mundial UNESCO de la Catalunya Central i es va fer un networking entre els establiments i serveis que ja són Punts d’Informació Turística i els que s’hi ha adherit aquest any.

El programa PIT (Punts d’informació Turística) està impulsat per la Diputació de Barcelona amb l’objectiu que hi hagi nous equipaments i establiments de la comarca que puguin oferir informació i assessorament als turistes i visitants. En el cas del Bages, a més, els establiments es formen com a centres col·laboradors del Geoparc Mundial Unesco de la Catalunya Central, un dels projectes turístics més potents del territori, amb el segell internacional Unesco.

Els participants reben formació en què es treballa aspectes com l’atenció al client, el coneixement del territori, el coneixement del Geoparc, i es fan sortides de camp per conèixer alguns punts de rellevància turística.

2017-05-08T14:48:14+00:00 dilluns, 8 de maig de 2017|